Sport Lodge Höganäs

Höganäs ligger vid kusten på vackra Kullahalvön ca 20 minuter med bil från Ängelholm och 15 min från Helsingborg. Se gärna  under informationsknapparna längst ned på denna sidan för mer info. Finns såklart även massor av information på deras  hemsida: http://www.sportlodgehoganas.se/

 

Sport Lodge erbjuder sex styck 12-bäddsrum och två styck 6 bäddsrum. Rummen är mycket fräscha. De lag som även bokar extranatten den kommer att prioriteras. Det är som alltid först till kvarn som gäller.

 

OBS! Boendet kräver att minst en vuxen ledare sover i byggnaden. Det går även bra att boka in medresenärer. Ledaren behöver inte bo i samma rum som spelarna, utan kan boka ett eget rum för sig, övriga ledare och medresenärer.

 

Bra att veta

Det finns inte dusch på boendet, men Friskis och Svettis finns i samma byggnad och erbjuder dusch mot mindre avgift.  Havet ligger annars endast 800 meter från boendet. Där är det gratis att bada 😊

 

Det finns många restauranger i Höganäs och inte minst de två rikskända Holy Smoke BBQ och Garage Bar erbjuder fantastiska matupplevelser. Det finns även många boendealternativ för medresenärer runt och i Höganäs. Vi rekommenderar i första hand Örestrand Hotell som även har camping.

KONTAKT: 070-5548288 eller kontakt@sportlodgehoganas.se 

© 2013 Hiway Event AB. Page made by MGz MEDIA